Aanbod

Inspirerende Culturele motivatie dag

SPREKER: Gaffar vertelt open over zijn ervaringen als sporter/student/ondernemer/vaderschap met moeilijke tijden en achtergronden. Indrukwekkend is zijn verhaal over het omgaan met tegenslagen en doorzettingsvermogen. Motivatie en focus zijn hierbij zijn sleutelwoorden. Naast presentaties geeft Gaffar ook trainingen en workshops waarbij hij een link maakt naar zijn breakdance carrière. Eigenschappen: humor, zakelijk, ondernemend, inspirerend, motiverend, interactief en innovatief.

– Presentatieduur    : ca. 45 min.
– Aantal leerlingen   : 25 tot 100 leerlingen
– Locatie                       : Op gewenste locatie

+

EDUCATIEVE BREAKDANCE WORKSHOPS: Sport en bewegen leveren een belangrijk bijdrage aan de motorische-, sociale- en cognitieve ontwikkeling en gezondheid van jongeren. Leerlingen met een gezonde leefstijl presteren vaak ook beter op school. Helaas worden nog steeds jongeren geconstateerd met bijvoorbeeld overgewicht of diabetes, veroorzaakt door te weinig beweging. Educatieve breakdance workshops bij Gaffar Binda leveren een bijdrage aan talentontwikkelingsproces en helpt aan gezonde leefstijl!

– Workshopduur       : ca. 60 min.
– Aantal leerlingen   : tot 25 leerlingen
– Locatie                      : Op gewenste locatie

 


Talentboosterpakket

Spreker + Educatieve Breakdance workshop
CLINICS: intensief werken aan Quality Standard for Talendevelopment competenties om de vaardigheden persoonlijke-, fysieke-, cognitieve-, sociale-, creatieve beter te ontwikkelingen. Bewustwording van eigen kwaliteiten/talenten en participatie-bevordering is de kerntaak. Inspireren en motiveren is noodzakelijk om bewustwording van eigen kwaliteiten en participatiebevordering goed uit te voeren om een boost te geven.

– Trajectduur              : 8 sessies
– Sessieduur               : ca. 60 min.
– Aantal leerlingen   : tot 25 leerlingen
– Locatie                       : Op gewenste locatie

  Vraag offerte aan

Maatwerkpakket

Spreker + op maat workshops
Overbelaste/-gewichten jongeren worden dagelijks geconfronteerd met hun zwakkere punten en tekortkomingen in het onderwijs. Dit kan leiden tot verschillende gedragsproblemen. Bijvoorbeeld  moeilijk handelbaar, druk gedrag, agressief gedrag, geen respect voor docenten, concentratiemoeilijkheden en weinig of een verstoorde sociale interactie. Ik ben uw ondersteuning in zorgproces.

– Richten op mogelijkheden – Participatiebevordering – Focus positiviteit – Bewustwording – Negatieve gedachte doorbreken – Doelen creëren

– Trajectduur              : 12 sessies
– Sessieduur               : ca. 60 min.
– Aantal leerlingen   : tot 25 leerlingen
– Locatie                       : Op gewenste locatie

  Vraag offerte aan